www.pgm.ba

Ninebot ES2

1,032.00KM

Ninebot električni skuteri
najviše prijateljski

Sa ES2 skuterom, Ninebot by Segway se etablirao kao ključni igrač na tržištu NVEI (novih pojedinačnih električnih vozila). Mora se reći da je ovaj model uvelike pridonio popularizaciji električnih skutera u široj javnosti. Ninebot je poznat po svojim istraživačkim i razvojnim naporima. Kako pitanja ravnoteže i udobnosti vožnje igraju veliku ulogu, ovaj proizvođač zauzima lidersku poziciju.

Na tržištu eko-mobilnosti, Ninebot ES2 našao se u izravnoj konkurenciji s Xiaomi M365. Ninebot by Segway iako ima autonomiju od 25 km i maksimalnu brzinu od 25 km/h te možda na prvi pogled zaostaje za svojim konkurentom M365 koji ima domet od 30 km dodatnom baterijom kojom se može nadograditi ovaj skuter postaje klasu bolji od skutera u konkurenciji. Ovo malo ažuriranje baterije povećava domet skutera na 45 km i tako nadmašuje performanse svih skutera u klasi.

Ninebot ES2 nudi vrlo jednostavan i dobro osmišljen sklopivi sistem, savršen za uštedu prostora i mogućnost da svoj skuter nosite svuda sa sobom, pa čak i u javnom prevozu. Ekran Ninebot prikazuje nivo baterije, kao i brzinu.

10 in stock

Description

Tehnički podaci

Boja: Crna
Snaga motora: 300 W
Težina skutera: 12,5 kg
Maskimalna brzina: 30 km/h
Autonomija vožnje: 25 km
Vrsta baterije: 5200mA Li-ion
Vrijeme punjenja: 3,5 h
Amortizeri: 2x (prednji i zadnji sa zaštitom protiv blokiranja i rekuperacijom energije)
Kočnice: disk sa zadnjim kotačem
Maksimalna nosivost: do 100 kg
Garancija: 1 godina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *