www.pgm.ba

mini Pro 4

Sale!

2,100.00KM 1,900.00KM

Speedway Mini 4 pro
Zabavniji od automobila

Kvaliteta i snaga Minimotora skoncentrirana u manjem i praktičnijem modelu specifičnosti su ovog električnog skutera. Speedway Mini4 dostupan je na dva uređaja: prvi ima litijumsku bateriju od 48 V 16Ah što mu omogućava domet od 55 km, a drugi 48V 13Ah kako bi mogao voziti do 45 km bez punjenja. Speedway Mini električni skuter pruža pravu udobnost u vožnji bez obzira na uslove na putu.

Snaga ovog Speedway Mini 4 temelji se na njegovom BLDC HUB motoru koji se nalazi straga. Velika stajna ploča u kombinaciji s prednjim kotačem s unutarnjom cijevi i tvrdim gumenim stražnjim kotačem omogućuje bolju apsorpciju udara.

Ovaj električni skuter ima mnogo korisnih opcija uključujući: prednja i stražnja svjetla, doboš kočnicu koja se nalazi straga.

Dizajniran za dnevna i gradska putovanja, ovaj električni skuter smanjio je težinu u odnosu na druge modele Speedwaya. Njegova glavna prednost leži u mogućnosti presavijanja, što omogućava postizanje sljedećih dimenzija: dužina 97, širina 18, visina 33 cm. Manja i kompaktnija, gradska će putovanja biti lakša.

Opremljen snažnim motorom, Speedway Mini 4 Pro može se popeti na brda do nagiba do 15 ° i savladati sve prepreke koje se nalaze na putu.

2 in stock

Description

Tehnički podaci

Boja: Crna
Snaga motora: 500 W
Težina skutera: 16,37 kg
Maskimalna brzina: 45 km/h
Autonomija vožnje: 45km 13Ah baterija / 55km 16Ah baterija
Vrsta baterije: Lithium 48V 16Ah / 48V 13Ah
Vrijeme punjenja: 8 sati
Amortizeri: Naprije i nazad
Kočnice: Zadnji doboš i električna kočnica
Maksimalna nosivost: 120 kg
Garancija: 1 godina

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *