www.pgm.ba

E-TWOW Booster plus confort

Sale!

1,340.00KM 1,225.00KM

Udobnost u vožnji
Za sva ugodna putovanja

E-Twow nas ne prestaje iznenađivati sve naprednijim električnim skuterima i značajnim poboljšanjima. Uz Booster Plus Comfort, proizvođač nam je još jednom pokazao svoju sposobnost stalnog tehničkog inoviranja i tehnološkog napredovanja zadržavajući dizajn i dimenzije. Nova generacija E-Twowa ističe se po perfomamsana, snazi, autonomiji i kočnicama. Ovaj električni skuter sada ima šire točkove i produženi blatnik za veću udobnost u vožnji. Otuda i naziv: Booster Plus Comfort!

Green Riders nudi vam najnoviju verziju E-Twow Booster Plus. Ovaj model nazvan “Comfort” ima najnovije generacije regulatora. Ovaj dodatak omogućava ovom električnom skuteru prednost boljeg sistema kočenja. Brtvljenje ostaje važan faktor s obzirom da ovaj model također ima IP54 standard vodozaštite. Ram je revidiran i poboljšan kako bi postao prepoznatljiviji.

Električni skuter E-Twow Booster Plus Comfort model je koji privlači stanovnike urbanih centara i gradova koji traže uređaj koji spaja lakoću korištenja sa užurbanim načinom života. Ovaj je uređaj sposoban postići najveće brzine od 30 km/h sa doista zaniljivim performansama. Sa svojim 575W motorom E-Twow Booster Plus Comfort nudi udobnost u vožnji i mogućnost da se “zavučete” bilo gdje. Ovaj električni skuter trenutno je jedan od najboljih modela koje imamo u ponudi..

1 in stock

Description

 

Tehnički podaci

Boja: Crna
Motora: 500 W / 575W 36V Brushless DC
Težina skutera: 10,8 kg
Maskimalna brzina: 30 km/h
Autonomija vožnje: 30 km
Vrsta baterije: 33 V 675 Ah lipo
Vrijeme punjenja: 2-3 sata
Amortizeri: Prednji i zadnji
Kočnice: Magnetna kočionica (prednji kotač)
+ mehaničko kočenje u nuždi (stražnji kotač)
Maksimalna nosivost: 100 kg
Garancija: 1 godina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *